Eén ding staat vast: we willen allemaal een goede eerste indruk maken. Uit onderzoek blijkt dat de eerste vier seconden bij een kennismaking van cruciaal belang zijn. Bovendien krijg je nooit een tweede kans om die eerste indruk te maken. Zorg dus voor een verpletterende eerste indruk. Gewoon uitstralen wie je bent en de beste versie van jezelf zijn, is voldoende. Dit kan door een persoonlijke stijl maar ook door de juiste kleuren te dragen.

7 voordelen die je hebt als je de juiste kleuren draagt

1. Je hebt een frisse uitstraling

Iemand die de juiste kleuren draagt, ziet er frisser uit. De juiste kleuren doen je namelijk stralen. Bovendien verzachten ze ook je rimpeltjes en lijntjes. Hoe gek het ook klinkt.

2. Je voelt je beter in je vel

Wie zich verzorgt, zal zichzelf gelukkiger voelen en meer zelfvertrouwen krijgen. Want wie er mooi uitziet, voelt zich ook mooi. Draag dus niet enkel de juiste kleuren voor de anderen maar vooral voor jezelf.

3. Je straalt uit wie je vanbinnen bent

Je kledingstijl is iets waar anderen je aan kunnen herkennen. Zie het als je visitekaartje. Dit is je kans om uit te stralen wie je vanbinnen bent. Ben je een zacht type, laat dit dan merken in je kledij. Ben je wel te vinden voor een grapje? Zoek dan kleding met een knipoog.

4. Na een tijdje is je kledij op elkaar afgestemd

Door je kledij steeds in de juiste kleuren te kopen, creëer je een garderobe die op elkaar afgestemd is. Kledingstukken passen onderling bij elkaar.

5. Minder miskopen

Eenmaal je weet welke kleur -en kledingcombinaties het beste bij jou passen, doe je (bijna) geen miskopen meer. Na verloop van tijd is het doel dat er alleen maar kleding in je kast hangt waar je 100% blij van word en ook zeker weet dat ik ze met plezier gaat dragen.

6. Je twijfelt nooit meer tussen 2 kleuren van hetzelfde t-shirt

Je weet perfect wat de juiste kleuren zijn die jou doen stralen. Zo weet je meteen in welke kleur je dat leuke t-shirt moet kopen. Je kan doelgericht gaan shoppen en kan kleuren die jou niet staan volledig negeren. Time management!

7. Je krijgt vaker complimentjes

De juiste kleuren dragen zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Je kleurpatroon past bij je kleding en dat zullen de mensen rondom jou opmerken. Je krijgt dus vaker te horen: “Hé, wat zie jij er goed uit vandaag?!”

THIS IS HOW WE DO IT!

Voel u zich soms onzeker over bepaalde kleurencombinaties? Heb je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht waar je moet stralen? Ben je een emotionele shopper, met miskopen als gevolg?

Tijdens een kleuranalyse bespreken we samen jouw persoonlijke en uiterlijke kenmerken. Ik verklap je wat jou top-, basis- en accentkleuren zijn en alle geheimpjes uit mijn trukendoos. Ik leer u hoe je kleurencombinaties en contrasten uitspeelt en hoe je kleine minpuntjes verbergt. Na de kleuranalyse gaan we samen op zoek in de praktijk.

Ik help u graag in de zoektocht naar harmonie!

Veel liefs Sill